Benny Lover

Bilebändi Benny Lover otti ensisointunsa kesällä 2001, kun kaveriporukka päätti heittää kertaluontoisen hääkeikan. Puskaradio alkoi kuitenkin pian laulamaan ja keikkatilauksia alkoi sadella. Sittemmin Benny Lover on villinnyt yleisöään lukuisilla yksityis-, yritys- ja ravintolakeikoilla:

Viking Line, Tulisuudelma, Pressa, Tahkon Piazza, Apollo Live Club, Kaivohuone, Zetor, Botta, Mulligans Kouvola, Waild Vaasa, Puolustusministeriö, Atea, Metso Endress, Nokia, Pfizer, VTI-Technologies, Xerox, DataInfo, Rautakirja, Kokoomus, Kauppakeskus Iso-Omena, Radio SuomiPOP...

Biisivalikoimassa painottuu kotimainen, tanssipunttiin takuuvarmasti vibaa saava pop- ja rock-musiikki: Rappiolla, Matkalla Alabamaan, Suomirokkia, Pitkä kuuma kesä, Hyvää ja kaunista, Daa-da daa-da, Punatukkainen, Levoton tuhkimo, Tahdon rakastella sinua, Road runner, Get on, Volga, Pop-Musiikkia, Vanhoja poikia viiksekkäitä - muutamia mainitaksemme.

Lisäksi valikoimassamme on myös ulkomaisia ikivihreitä kuten Mustang Sally, Proud Mary, Long Train Running, Keep on Rockin in the Free World...

Benny Loverin pitkä kokemus takaa vauhdikkaan menon eikä jätä ketään kylmäksi - bilekansan suusta on kuultu matkan varrella mm. seuraavaa:

"Kiitos mahtavasta keikasta ja illan piristyksestä 29.11.!! Olitte ihania varsinki se herkku rumpali... Mut millonkas tuutte Ouluun keikalle, ettei aina tarvi kauemms lähtee kuunteleen hyvää musaa??"

"Kiitos hyvistä pikkujouluista (28.11.)!! Kaikki ovat enemmän kuin tyytyväisiä... "Paras bändi mikä meillä on ikinä ollut!". Varsinkaan hameväki ei varmaan pistäisi vastaan jos joskus toistekin soittaisitte bileissämme ;)."

"Dodiin!! ehdottomasti paras keikka oli eilen Tulisuudelmassa. yhden jos toisen keikan nähny, mut tää oli kyl ehdottomasti paras ja energisin!!"

"bennykin pysy lavalla..;)"

"Moi, oli tosi hyvät keikat 1.-2.3 Mariellalla!!<3 Olis tosi kiva tulla sinne tulisuudelmaan keikalle, onko sinne mitään ikärajaa? Ps: Kiva haba Benny!!<3"

 

Benny

Solisti

Izmo

Perkussiot

 

Ossie

Perkussiot ja laulu

Aimo

Kitara ja taustalaulu

 

Hughes

Basso ja kitara

Rudy

Rummut

 

Speedy

Basso

JH

Koskettimet ja taustalaulu