Palaa keikkoihin

Varaslähtö Vappuun paluu 2 - Viking Line m/s Mariella (Sto-Hel)

Kevään kolmas laivasessio vetäistiin juuri sopivasti Vapun alla ja vauhdikkaasta neljän illan rypistyksestä ei puuttunut liikettä.

Oli ilo huomata usemman vakiobilettäjän saapuneen Suomenlahden aalloille heilumaan kanssamme.

Pienet kommellukset kuuluvat asiaan, kuten Bennyn unissakävely laivan käytävällä. Onneksi apu löytyi nopeasti ja kalsarikävely ei herättänyt enempää huomiota.

Kovasti bilekansa vaati paitaa pois lavalta, mutta sopimuksemme ei tällä kertaa mahdollistanut sitä. Valitettavsti joku bodari ei ymmärtänyt tätä ja turhautuminen tuli ilmi viimeisenä iltana keikkojen jälkeen, kun oikein kaksissavoimin piti säännöstellä Bennyn hengenkulkua tiukalla otteella aataminomenan seutuvilla. Tilanteesta selvittiin tyylikkäästi, joten hukkaan ovat menneet niidenkin hörhöjen punttitreenit. Kannattanee kontaktoida hiihtoliittoa, jotta osaatte laittaa suuhunne oikeat leivinjauhesekoitteet.

Kaiken kaikkiaan erinomainen laivakevät ja tästä on hyvä jatkaa. Torstaina 15.5. astutaan Helsingin uuden Apollo Live Clubin lavalle ja tällä kertaa parin kitaristin voimin.

Kesä huipentuu lauantaina 2.8. kun pidämme jälleen perinteiset SummerFestit Inkoon Björkuddenissa. Luvassa on paljon uutta mielenkiintoista ja mikäli perinteinen helle käy liian kuumaksi, harkitaan tuota paita-asiaa uudelleen.