Palaa keikkoihin

Pikkujoulukeikat ja vuosi 2008 pulkassa!

Benny Loverin pisti Pikkujoulukeikoilla lievästi ilmaistuna ranttaliksi ja palautteen perusteella voidaan sanoa, että menoa oli enemmän kuin laki sallii.

Apollo Live Clubilla 15.12. sai yli 1000 pääsylipun lunastanutta kuntosaliketju Foreverin trimmattua asiakasta alkajaisiksi Scandinavian Hunksien Shown ja heti perään Benny Loverin esiintymisen. Keikka meni todella putkeen, joskin Bennyn esiintymishousut kokivat kovia muutamasta niissä roikkuneessa naispuolisessa bilettäjästä.

Suomen yksi parhaimmista lavoista toimi erittäin hyvin ja tunnelma oli äärimmäisen magea!

Danska Marketsin pikkujoulut 28.11. Palace Gourmet juhlatilassa jatkoivat siitä, mihin edelliskeikalla jäätiin ja taas muutama repeymä Bennyn housuihin. Kun kaikki bilettäjät eivät päässeet housuihin käsiksi, niin toisena vaihtoehtona pikkujouluväki testasi verhotankojen kestävyyttä, joiden kestävyys ei ollutkaan samaa luokkaa.

Heti perään lauantaina 29.11. oli vuorossa vuoden viimeinen avoin keikka maineikkaassa olutravintola Sir Einossa. Tällä kertaa niin portsarit, kuin tarjoilijat joutuivat keikan aikana työttömiksi, kun ovet jouduttiin sulkemaan paikan täytyttyä ja kansa unohti joratessaan tilata drinkkejä. Housut pysyivät vieläkin jalassa...

Vuoden viimeinen veto oli 5.12. VTI-Technologiesin pikkujoulut BANK-juhlasalissa ja lähes 350 kutsuvierasta oli todellakin pikkujoulufiiliksissä. Muutama rohkea pistäytyi jopa lavalla tanssimassa ja kaikin puolin jälleen railakas ilta.