Palaa keikkoihin

Benny Lover häiriköi tallinnassa

Peräti 17 turvamiestä piti huolen Benny Loverin koskemattomuudesta, kun supertähti teki suurielkeisesti ensimmäisen julkisen, joskin hyvin epävirallisen, ulkomaanesiintymisen eteläisen naapurivaltiomme pääkaupunkiin kesäkauden alussa.

BL-Productions on vaiennut tähänpäivään tarkoituksellisesti tätä yllätyskeikkaa, varsinkin kun naapurivaltion tietyt instanssit eivät välttämättä katsoneet käsiä taputtaen ryhmän kaikkia liikkeitä.

Yllätysesiintyminen Hotelli Olympian aulassa sai odotetusti paikalla olleen yleisön mukaan, mutta itse hotellihenkilökunta oli ihmeissään. Kun mitään ohjesääntöä ei löytynyt henkilökunnan käsikirjasta, kaivettiin vanha politbyroon punakirja ja hetkessä oli tämäkin esiintyminen historiaa.

Pitkin päivää liikkui Benny ympäri kaupunkia, vaihtaen turvallisuussyistä ulkonäköään tiuhaan. Kuitenkin valtava esiintymisvietti teki hyvin nopeasti kansalle selväksi kuka on Benny Lover ja taas vaihdettiin asua.

Vihdoin ryhmän palattua myöhemmin Helsinkiin todettiin Bennyn olevan edelleen pitelemättömässä vireessä ja täysin valmiina ottamaan seuraava askel kohti uutta sivilisäätyä.