Palaa keikkoihin

Ensimmäinen tulikaste Tulisuudelmassa

Saimme vihdoin tilaisuuden astua maineikkaan Hotelli Vantaan Tulisuudelman lavalle 22.10; kun alkuperäinen artisti joutui peruuttamaan esiintymisensä. Hotelli ei edes ehtinyt päivittämään tietoja, puhumattakaan vaihtamaan artistijulistetta. Hiukan epävarmat olivat siis lähtökohdat, vaikka intoa oli jokaisella riittämiin.

Suoraan sanottuna tähän astisen uramme paras keikka ja ihan mieletön fiilis. Palaute oli erinomainen, joista muutamia poimintoja:

Moi ja kiitos aivan loistavasta menosta tulisuudelmassa! Jälleen kerran onnistuitte saamaan kansan bilettämään oikeen urakalla. Lisää tätä kiitos!!

Keikka oli helvetin hyvä!

Terve Benny!!! Kiitos aivan mielettömän mahtavasta keikasta. Heti siitä lähtien kun kuulin teidän bändin soittavan toukokuussa siellä Bottalla niin toivoin että näkisin teidät joku päivä Tulisuudelmassa. Ja kuin ihmeen kaupalla toiveeni toteutui. Teidän järjestämä meno sopi hotellilla käyvään sakkiin kuin nenä päähän. En muista nähneeni (ja muutamia kymmeniä iltoja siellä on tullut heiluttua) noin hyvää menoa aikoihin (jos ikinä). Silloin kun siellä on jotain 'megatähtiä' niin ihmiset vaan seisoo naamat artistiin päin koko lavan alueella eikä bailauksesta ole tietoakaan. Mä henk koht en siedä sellaista hillumispalvontaa. Ilta oli monta kertaa parempi kuin silloin kun siellä esiintyi Jean S. tai Mamba tai Aki Sirkesalo tai Yö. Niitä on hyvä kuunnella stereoitten kautta, mutta tanssiravintolan meno halvaantuu pariksi tunniksi kun sellaiset paukkaa lavalle ja jengi ryhtyy 'palvomaan'. Toivottavasti Benny tovereineen viihtyi lavalla yhtä hyvin kuin bailaajat tanssilattialla. Ja ennen kaikkea toivon näkeväni teidät siellä uudestaan!!! Niin ja misä on tein seuraava keikka ? Pitäis varmaan käydä kotisivuilla tarkistamas'.... :-D Anne