Palaa keikkoihin

Ensivisiitti pohjanmaalle

Pitkän ajomatkan, janon ja nälän uuvuttamina saavuimme iltapäivän päätteeksi suoraan Vaasan Waildiin. Paikka näytti hyvältä ja muutenkin vastaanotto oli mukava. Pientä epäilystä illan onnistumisesta toi se, että saimme kuulla juuri tämän viikonlopun olevan Provinssirokin ja Juhannuksen läheisyyden vuoksi vuoden hiljaisin?

Roudauksen, soundcheckin jälkeen pyöräytti kokki meille suorastaan erinomaisen päivällisen, josta saimmekin puhtia tutustua majapaikkaamme. Muutama huurteinen, kajalit naamaan ja oli aika lähteä katsomaan kuinka hiljaista pääkallopaikalla oli tunti ennen starttia. Ja mitä... muutama pariskunta paikalla ja kaiken kukkuraksi jostain kuului bändin ilmaannuttua näkyviin "entiligen"... Tätäkö tänne tultiin hakemaan. Ja nyt mennään Puplic Corneriin hakemaan fiilistä. "Keikka kuin keikka, niin se vedetään tyylillä, olkoon sitten 10 tai 1000 ihmistä".

Mutta mikä näky odotti meitä saavuttuamme takaisin Waildiin: paikka täynnä jengiä, jumakekka - nyt mä alan viihtymään. Ja vauhtia lisäsi maakunnan suurimman sanomalehden Pohjalaisen mainos "Suomen kovin bilebändi...". Keikka meni kertakaikkiaan kuten piti ja Vaasalaisyleisö sai täydet pisteet. Erinomainen meno. Huomenna uusiksi.